tel
empty
home   /   diensten  /   maatschappelijke_begeleiding

Maatschappelijke begeleiding

Individuele coachtraject gericht op het doorbreken van een sociaal isolement zodat je weer mee durft te doen met de maatschappij. 

Wil je wel weer werken maar er is te veel aan innerlijke onrust en problemen om je heen, dan eerst aan de slag met het oplossen van deze onrust. We doen dit door individuele coaching, wandelcoaching en we komen bij je thuis. Samen werken we aan het opstellen van een plan en voeren we die stap voor stap uit. Een plan van aanpak die meehelpt in het verbeteren van je eigen kracht, het oplossen van praktische problemen én in het vinden van een activiteit die jij gaat doen buitenshuis die jou laat groeien. Met dit traject doe je weer mee met de maatschappij. 

Let op: deze dienst valt onder de 'Modulaire re-integratiediensten UWV. Je kunt aan de Modulaire Re-integratiediensten deelnemen na een verwijzing van het UWV.

Mocht je geen gebruik maken van een UWV uitkering, neem dan contact op met de gemeente WMO loket. Deze dienst kan ook worden gefinancieerd met een PGB-WMO of WMO ambulante begeleiding in natura gemeenten Noord- en Noordwest Veluwe.