tel
empty
home   /   de_praktijk  /   stage
Interesse om bij ons stage te komen lopen?

Wij zijn op zoek naar gediplomeleerde social worker of aanverwant op minimaal MBO 4 niveau die op zoek is naar 'vrijheid', graag zichzelf verder wil ontwikkelen en mee wil werken aan nieuwe diensten in regio Flevoland & regio Harderwijk. 

- Heb je behoefte aan zelfstandig ondernemerschap naast je eigen werk of ander werk als ZZP'er?
- Heb je behoefte aan een ander manier van werken zowel binnen als buiten met cliënten die worstelen met psychische kwetsbaarheden?
- Ben je creatief, je bent graag bezig, ook buiten in de natuur met werkzaamheden in het bos?
- Je coacht graag individueel en in groepsverband.
- Coaching en activering zit in je bloed. 
- Groepsdynamica inzetten voor het bereiken van de gewenste resultaten is iets wat je graag doet. 
- Je hebt goede coördinatievaardigheden en vind het geen probleem een dienst mee te helpen organiseren en te monitoren. 

Wij bieden afwisselende werkplekken aan, je kunt bij ons zelfstandig aan de slag en klantgericht bezig zijn en je verder ontwikkelen op het snijvlak van zorg en werk én in het vakgebied van natuur en gezondheid. Geen één dag is hetzelfde. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook andere rollen in ons bedrijf in te nemen om zo met elkaar bedrijf- en persoonlijke ambities waar te maken. 

Wil je graag met ons meedoen? 
Neem dan contact op met Irene Miltenburg. Telefoonnummer: 06 51296273.
E-mail: Irene.miltenburg@herstelvitaal.nl

Stage

WIl je op een actieve manier leren op het snijvlak van zorg, werk en groen en/of natuur en gezondheid of je bent bezig met de opleiding zorg specifieke doelgroepen (BOL MBO 4) laatste jaar of HBO opleiding 2de of 3de jaars of het op gebied van coaching, loopbaanadviseur & re-integratie,
je staat stevig in je schoenen, werkt graag buiten, je bent een denker met een doenersmentaliteit, fysiek fit en je vindt het interessant te werken met (jong)volwassenen met psychische kwetsbaarheden. Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar info@herstelvitaal.nl

Onze werkomgeving is niet geschikt voor een korte maatschappelijke stage, 1ste jaar HBO of ter kennismaking (snuffelstage). Je hebt wel wat kennis en levenservaring nodig om met ons mee te kunnen doen.