tel
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij  /   wie_is_irene_miltenburg

Wie is Irene Miltenburg?

Eigenaar en heeft de methodieken BuitenVitaal en Skills4life ontwikkeld.

Irene is een ervaren stress- en personal coach, re-integratie- en loopbaanadviseur. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van volwassenen die langdurig ziek zijn en werkzoekenden terug te laten keren in het arbeidsproces.
Afgestudeerd HBO Personeel en arbeid, Post-HBO coaching en begeleiding in organisaties, stresspreventie- en interventie CSR methode, MDGO-AG en bos- en natuurbeheer. Relevante werkervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk en ziekenhuis, op een stafafdeling P&O van een regionale zorgverzekeraar, Centrum Werk en Inkomen, commercieel re-integratiebedrijf en natuurorganisatie. 

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van volwassenen met chronische stress, burnoutproblematiek, depressie en angsten. Deze specialisatie is ontstaan uit een mix aan opgedane werkervaring, opleidingen en persoonlijke ervaringen met burnout- en psychische problemen. Observeren, signaleren, motiveren en het versterken van mensen via ervaringsleer en individuele coaching zijn mijn kernkwaliteiten.