tel
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij  /   yvonne_borsboom
Wie is Yvonne Borsboom?

Yvonne heeft ruim 20 jaar werkervaring in verschillende functies m.n. in de gezondheidsbranche. Op dit moment focus ik mij vooral op de praktische en individuele kant van gezondheid. Die van het individu. Gezondheid is voor mij meer dan 'niet ziek zijn', gezondheid gaat over lichamelijke functies, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en het dagelijks functioneren. Het is voor iedereen lonend zichzelf gezond en vitaal te houden. En soms lukt dat even niet, heeft iemand tijdelijk ondersteuning nodig. En dat bied ik graag!

Samen met jou of in een groep ondernemen we activiteiten die ervoor zorgen dat je weer meedoet; aan de slag met betaald werk, zelfstandig ondernemerschap of vrijwilligerswerk. We doen dit door het in beeld brengen van jouw talenten, vaardigheden, drijfveren en identiteit. Het beantwoorden van belangrijke vragen over wat wil je bereiken, wat is jouw passie en wat wil je betekenen voor de ander of maatschappij? Ook ondersteun ik jou in het omgaan van sociale-, fysieke-, en emotionele uitdagingen van het leven. Hoe zorg je ervoor dat jij de regie houdt op je eigen leven bij angsten, sombere gevoelens of andere belemmerende overtuigingen. 

Ik begeleid met en vanuit mijn oprechte interesse en nieuwsgierigheid en maak gebruik van mijn kennis en ervaringen als P&O-adviseur en als coach. Met mijn jarenlange evaring in verschillende organisaties kijk ik scherp naar functies, potentie, organisatie-cultuur. En ik heb geluk gehad dat ik best veel heb kunnen reizen. En heb zo gezien en ervaren wat o.a. de natuur en het zijn in de natuur ons kan brengen. Ik heb ervaren dat we kunnen leren van anderen, andere culturen zodat we steeds meer keuze hebben in ons handelen. Hoe fijn is dat?!

Samen op pad, nieuwe ontdekkingen doen die helpen om te komen waar je ├ęcht wil zijn.