tel
empty

Vitaal aan de slag op een andere manier!

Algemeen

HerstelVitaal biedt diensten aan die zijn gericht op het herstellen en verbeteren van vitaliteit en werkgeluk o.a. van werknemers en zzp-ers. Met name bij re-integratie in het werk maar ook bij het streven naar vitaal werknemer- en werkgeverschap. Daarnaast biedt HerstelVitaal coaching en reactivering ter versterking van het herstel bij (langdurige) uitval door privéproblemen.  

Wij bieden individuele coaching, persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, wandelcoaching, loopbaanbegeleiding en activering aan (jong)volwassenen die zijn uitgevallen met bijv. klachten als langdurige stress en burn-outproblematiek. Onze diensten zijn inzetbaar bij re-integratie, maatschappelijke deelname en activering en het doorbreken van sociaal isolement. 

De Dienstverlening
Onze dienstverlening is maatwerk. We komen met opdrachtgever en deelnemer tot een plan en zo nodig passen we dit aan op basis van bevindingen.
Individuele coaching & persoonlijke begeleiding bestaat uit begeleidende en ondersteunende gesprekken, wandelcoaching, (loopbaan)opdrachten en oefeningen. Deelnemers kunnen kunnen ook meedoen aan WandelVitaal groep. WandelVitaal is ondersteunend aan het doel van onze begeleiding.
In kleine groepjes wandelen we en werken we aan herstel in de natuur. Deelnemers die meer behoefte hebben aan ervaringsleer en praktisch bezig willen zijn, kunnen meedoen met het Bosfitprogramma BuitenVitaal. Deze methodiek combineert werken in de natuur, lichamelijk actief zijn en ervaringsleren. Het bosfitprogramma BuitenVitaal is ook ondesteunend aan het doel van onze begeleiding. 

Door het aanbieden van verschillende vormen van diensten leveren we maatwerk en bereiken we met elkaar duurzame en succesvolle resultaten.  
 
Interesse om te komen werken in ons bedrijf?
Wil je wat anders met je werk in de zorg of re-integratie? Behoefte aan ZZP-schap volledig of naast een baan in loondienst? Aan de slag op unieke buitenlocaties? Behoefte aan creativiteit, zelfstandig functioneren en zeggenschap?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek  >>>>

De doelgroep

De doelgroep die baat heeft bij ons HerstelVitaal programma zijn werknemers, ZZP-ers, (jong)volwassenen met psychische kwetsbaarheden en/of levensproblematiek op weg naar re-integratie naar werk. 

  

Vitaal Doen!

Herstel

 • BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling Kwintes Flevoland.  
 • WMO in natura in samenwerking met de coöperatie CZMN bij de volgende gemeenten:  Harderwijk, Nunspeet, Putten, Ermelo. 
 • Financiering met behulp van PGB-WMO. 
Neem contact met ons op voor meer informatie over  aanvraag WMO via uw gemeente. 


Activering & re-integratie

 • Werkfit maken & Modulaire dienstverlening UWV. Vraag aan uw verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider naar de mogelijkheden.
 • Financiering werkgevers: persoonlijke ontwikkelgelden, vitaliteits- en loopbaantrajecten. Vraag naar maatwerkvoorzieningen bij uw leidinggevende en/of P&O.
 • Gemeenten: WMO in natura en/of participatiegelden en PGB.
 • Particulier. 


Mogelijkheden voor HerstelVitaal-Trajecten

Wij werken met opdrachtgevers als UWV (Werkfit maken & Modulaire diensten), gemeenten (WMO), GGZ instellingen. Ook kan een arbodienst of verzekeraar naar ons doorverwijzen. Net als werkgevers voor (preventieve) verzuimbegeleiding. Maar ook mensen die zich willen heroriënteren op hun loopbaan en daarbij ondersteuning willen, zijn van harte welkom.  

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden als opdrachtgever, werkgever, werknemer of als zelfstandig ondernemer? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

 • Herstel
 • Activering
 • Re-integratie
 • Loopbaanbegeleiding
 • Stressmanagement
 • Persoonlijke begeleiding
 • Herstel & Activering in de natuur
 • Groepsbegeleiding

Opdrachtgevers 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers werkzaam in de sectoren
zorg, onderwijs, wetenschap, overheden, sociaal domein en bedrijfsleven.
Meer weten?

Businesschool Nederland (BSN)

UWV

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio

Gemeente Dronten


Jacqueline


"Top Team! Irene en Jos zijn letterlijk natuurtalenten als het gaat om mensen te motiveren in een groene omgeving....

Lees verder

Milena


Coach Irene is doelgericht, praktisch en heeft oog voor jou als mens als geheel. Irene weet op een juiste manier...

Lees verder

Roel


1:1 coaching en actief buiten zijn met anderen heeft mij goed gedaan, fysiek en mentaal. Herstel en Activering bij...

Lees verder