tel
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij  /   john_louman

Wie is John Louman


Een ervaren social worker, veteraan en op jonge leeftijd vader geworden. 
Ik ken de klappen van de zweep, ik ken de regels van het leven, ik ken de zin van het bestaan. 

Binnen de coaching en het sociaal agogisch werk ben ik nu zeven jaar actief.  Daarnaast was ik ook 13 jaar actief binnen defensie. Hier heb ik verschillende functies mogen bekleden op verschillende niveaus. Bij defensie heb ik ook mijn sociaal work (MBO en HBO) en coachingpapieren behaald. 

Mijn passie is om mensen te begeleiden in zijn of haar verschillende levensgebieden. De ervaringen die ik daar heb opgedaan hebben mij doen beseffen dat ik mij niet alleen in het buitenland en voor defensie wil inzetten, maar ook daarbuiten. Ik krijg energie wanneer ik iemand in zijn of haar kracht zet. Want ik geloof als je een persoon helpt dat je dan al de wereld een beetje beter maakt.
 
Mijn streven is om mensen die uitdagingen ervaren in hun leven weer in hun kracht te zetten. Zodat zij hun leven kunnen leven op de meest gangbare en stabiele manier. Mijn manier van werken is maatwerk en activerend. Ieder persoon is anders en naar mijn optiek dient dat juist gerespecteerd te worden en dat zie je terug in mijn manier van hulp verlenen. Omdat juist dat anders zijn iemand authentiek maakt. Mijn werkomgeving is niet slechts alleen in de spreekkamer, maar juist ook daarbuiten in de natuur. Ik geloof dat de natuur helende kracht beschikt wat de gemoedstoestand van de persoon ten goede komt.