tel
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij  /   simon_compagnie

Wie is Simon Compagnie?

Simon heeft ruim twintig jaar gewerkt in het bedrijfsleven.
Zo’n tien jaar geleden kwam hij erachter dat dit niet de plek was waar hij zijn verdere loopbaan wilde vormgeven. Productiviteit en resultaten zijn voor hem geen doel op zich, maar komen vanzelf als je werk aansluit bij je kwaliteiten, vaardigheden en ambities.
 
Zijn motto is: ‘Wees regisseur van je eigen loopbaan!’ Hij helpt anderen om talenten, ambities en inspiraties te ontdekken – zelfs als ze nog niet bewust aanwezig zijn! Simon coacht vooral op het gebied van de loopbaan.
Dat kan zijn een carrièreswitch, maar ook bij outplacement, verzuim en re-integratie.
 
Daarnaast begeleidt hij personen bij hun persoonlijke ontwikkeling, door ze weerbaarder en zelfverzekerder te maken. Hij sluit daarbij aan bij de drijfveren, de innerlijke kracht, de levenservaring en de eigen hulpbronnen.
En soms een beetje daarbuiten, want verandering brengt iemand vaak buiten de comfortzone.
 
In de afgelopen jaren heeft Simon zich gespecialiseerd in een andere passie: duurzame inzetbaarheid, re-integratie (2e spoor) en talentontwikkeling. Hij heeft een groot hart voor mensen die uitvallen of dreigen uit te vallen en vindt het een grote uitdaging om mensen weer aan het werk te krijgen op de plek waar ze hun talenten kunnen inzetten of zelfs vergroten. Hij vindt daarbij een evenwichtige balans tussen werk en privé een voorwaarde om goed te kunnen functioneren.
 
Daarnaast geeft hij preventietrainingen op het gebied van stress en burn-out voor leerkrachten/docenten en ondersteunend personeel in het basis- en voortgezet onderwijs.
 
Simon is iemand die trouw wil blijven aan zichzelf en daardoor ook respectvol en zorgzaam is naar de ander.
Hij is op zoek om bij anderen het beste uit zichzelf naar boven te halen en ze in hun kracht te zetten. Simon heeft oprechte aandacht voor mensen, is eerlijk, betrouwbaar en integer. Een man een man, een woord een woord.